Ce strategii de pariere funcționează în 2023?

Publicat la: 17 May 2023

Dacă pui la pariuri sportive și în 2023, este cazul să te gândești la diferite strategii prin care poți să ieși câștigător. Cele mai bune sfaturi pot fi luate de pe pariez-online.ro, dar te poți rezuma și la aceste trei strategii care pot fi cheia spre succes pentru orice parior.

Cota 2

Una dintre strategiile clasice la pariuri sportive, cota 2 rămâne la fel de relevantă și în 2023 ca în precedenții ani. Ideea de bază la cota 2 este una extrem de simplă și de aceea se număra printre preferatele pariorilor. Tot ce trebuie să faci este să alcătuiești un bilet cu o cotă 2 sau cât mai apropiată de această valoare. Biletul poate să fie compus din câte evenimente dorești, dar printre cele mai importante sfaturi de la această strategie este să nu exagerezi cu numărul partidelor de pe bilet.

Nu pune șase-șapte meciuri de cotă 1.10, fiindcă nu îți crești deloc șansele de câștig. Din contră, vei sta cu mai multe emoții. Cota 2 ideală este formată doar din unul-două meciuri. Desigur, nu e bine nici să fii la polul opus, în care forțezi o cotă 2 dintr-un singur eveniment, doar pentru a nu pune un meci extra. Atunci când studiezi partidele dinainte și aduni cât mai multe informații, îți vei da seama ușor dacă merită să adaugi meciul respectiv pe biletul tău cotă 2.

Meciul zilei

Cea mai mare provocare la Meciul Zilei este să alegi evenimentul corect. Atunci când ai atât de multe opțiuni, devine o misiune incredibil de grea să te oprești asupra unui singur pronostic. Dar valoarea unei astfel de strategii tocmai în acest aspect constă - selectarea celui mai sigur meci din ziua respectivă.

Cota pentru fiecare meci al zilei depinde de fiecare jucător în parte. În principiu, aceasta nu contează foarte mult, dar e important să ai un buget bine stabilit dinainte pentru acest proiect, dar și un spreadsheet, unde să-ți notezi toate rezultatele. Totuși, nu miza pe cote extrem de mici. Asta ar înseamna că trebuie să ai serii aproape impecabile de reușite pentru a putea face profit.

Strategia Martingale

Un mixt între Cota 2 și Meciul Zilei, strategia Martingale merge implementată de minune la orice joc de noroc. Își are rostul și la pariuri sportive, dar nu este discutată atât de mult. Ideea la strategia Martingale este în felul următor: stabilești o miză de început și pariezi pe o cotă 2. În cazul în care pierzi, dublezi suma și joci până câștigi. În momentul în care îți va ieși pariul, revii la suma inițială.

O problemă cu strategia Marginale ar fi că necesită un buget destul de mare, în funcție de suma pe care dorești să o mizezi la început. Câteva pariuri necâștigătoare pot duce la pierderea bugetului și să nu mai ai posibilitatea să pui următorul pariu.

Mai sunt și alte strategii care pot funcționa la pariuri, însă acestea trei sunt cele mai ușor de implementat. Conceptul din spate poate fi înțeles de toată lumea, iar bugetul e stabilit de jucător, pe baza propriilor posibilități financiare.