Inedit. Card pentru companiile care vor sa aiba angajati sanatosi!

Miercuri, 17 Aprilie 2019

Unele companii din Oradea si Marghita le ofera mai nou angajatilor cate un card special cu care au acces la o gama diversificata de activitati sportive. Acestea pot fi folosite in Oradea in 15 locatii, pentru kangoo jumps, yoga, cycling, pilates si multe altele. Cu ajutorul 7card, angajatii bihoreni au acces full-time in oricare dintre […]
The post Inedit. Card pentru companiile care vor sa aiba angajati sanatosi! appeared first on Presa Oradea.
 Unele companii din Oradea si Marghita le ofera mai nou angajatilor cate un card special cu care au acces la o gama diversificata de activitati sportive. Acestea pot fi folosite in Oradea in 15 locatii, pentru kangoo jumps, yoga, cycling, pilates si multe altele.
Cu ajutorul 7card, angajatii bihoreni au acces full-time in oricare dintre cele 19 centre sportive din retea, astfel incat il pot alege pe cel aflat in proximitatea lor, sau pot alege sa isi diversifice antrenamentul incercand o activitate noua.

Compania a analizat recent activitatea sportiva desfasurata prin intermediul 7card si la nivelul judetului Bihor, iar datele au fost integrate intr-un studiu cu rezultate interesante.
Din datele extrase in cadrul studiului, in judetul Bihor, utilizatorii serviciului au efectuat impreuna anul trecut echivalentul a 72 de mii de ore de sport, adica peste 8 ani de miscare in centrele partenere 7card. In cadrul acestor antrenamente, ei au ars aproape 36 de milioane de calorii.
Un fapt care ii diferentiaza pe utilizatorii din Bihor de cei din restul tarii este optiunea majoritatii acestora de a se antrena dimineata, locuitorii din judetul nostru fiind printre cei mai matinali abonati din Romania. Chiar daca varsta medie a acestora este de 31 de ani, bihorenii nu tin cont de varsta in practicarea unei vieti active, cea mai tanara utilizatoare avand doar 8 ani iar cel mai senior abonat avand 65 de ani.


,,Ne bucura faptul ca serviciul oferit de noi devine din ce in ce mai popular printre angajatorii si angajatii din Bihor si mai ales ca acestia constientizeaza beneficiile de ambele parti ale utilizarii abonamentelor 7card. Noi dorim sa recompensam increderea pe care ne-o ofera locuitorii judetului si sa crestem numarul de activitati pe care le punem la dispozitia utilizatorilor, prin incheierea de parteneriate cu cat mai multe centre sportive.
Implicarea angajatorilor este foarte importanta si este un lucru pozitiv ca acestia sunt tot mai deschisi la a oferi angajatilor lor acest beneficiu, crescand astfel considerabil nivelul satisfactiei acestora la locul de munca. Speram ca si pe viitor facilitatile diverse si de calitate pe care le oferim sa convinga cat mai multi bihoreni sa se bucure de miscare si de toate beneficiile acesteia in cadrul retelei noastre de colaboratori."

a declarat Andrei Cretu – unul din fondatorii 7card.

Cu peste 1.700 de companii care folosesc 7card, acest serviciu ofera acces in cea mai extinsa si diversa retea de centre si activitati sportive din Romania. In 2018 peste 70 de mii de romani au folosit 7card in peste 650 de centre sportive din intreaga tara, acumuland impreuna peste 213 ani de miscare, ceea ce echivaleaza cu peste 1.000.000.000 de calorii arse.
Detalii despre abonamente si locatii se gasesc pe api.7card.ro.
Ichim Vasilica
The post Inedit. Card pentru companiile care vor sa aiba angajati sanatosi! appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: