Restrictii de circulatie pe cinci strazi din municipiu

Miercuri, 31 Mai 2023

Restrictii de circulatie pe cinci strazi din municipiu
Comisia tehnica pe probleme de circulatie si trafic rutier intrunita azi, 31 mai, a avizat favorabil o serie de restrictii de circulatie pe mai multe strazi din municipiu.

Astfel, la solicitarea constructorilor se vor institui restrictii de circulatie pe str. Iancu de Hunedoara in perioada 31 mai - 19 septembrie, pe str. Fabian Imre in perioada 26 mai - 15 august, pe str. Boda Oszkar in perioada 26 mai -  31 iulie, precum si pe str. Spiru Haret in perioada 1 iunie - 6 iulie.

De asemenea, comisia a dat aviz favorabil pentru inchiderea strazii Iancu de Hunedoara in perioada 9-12 iunie, pentru realizarea subtraversarii retelelor de termoficare, urmând ca din data de 13 iunie pâna in 6 iulie traficul pe aceasta strada sa se desfasoare in anumite perioade ale zilei pe o singura banda.

Totodata, la solicitarea constructorului, se va inchide gradual str. Beiusului in perioada 5 iunie - 31 august, incepând de la str. Ariesului, asigurându-se accesul riveranilor.

Toate aceste restrictii de circulatie sunt necesare pentru realizarea unor lucrari la retelele de apa, canalizare si termoficare din municipiu.

Municipalitatea isi cere scuze pentru disconfortul creat si le multumeste oradenilor pentru intelegere. 

 

  Comisia tehnica pe probleme de circulatie si trafic rutier intrunita azi, 31 mai, a avizat favorabil o serie de restrictii de circulatie pe mai multe strazi din municipiu. Astfel, la solicitarea constructorilor se vor institui restrictii de…


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: