1 IUNIE - O SARBATOARE A VARSTEI FARA DE GRIJI

Miercuri, 31 Mai 2023

1 IUNIE - O SARBATOARE A VARSTEI FARA DE GRIJI
Copiii din cresele oradene au sarbatorit impreuna, in avans, Ziua Internationala a Copilului, personalul din crese pregatindu-se temeinic sa ofere copiilor, cu acest prilej, o gramada de bunatati, facute special pentru ei si o serie de activitati interactive. Au facut o pauza de la programul lor obisnuit si au participat la o diversitate de evenimente unice si pline de culoare care le-au adus, inca o data, fericirea pe chip si in suflet celor mici. Sarbatoritii zilei s-au bucurat de activitati distractive, la care au avut ca invitati personaje de poveste, magicieni, s-au costumat in personajele favorite, au dansat, au cântat, s-au bucurat de petreceri cu baloane, au vizitat orasul alaturi de parinti si personalul cresei.

Cresa nr.15 „Casuta Prieteniei”, situata in Parcul Industrial, continua seria de colaborari inovatoare si parteneriate cu companii de top care impartasesc viziunea moderna de a investi in educatia copiilor. Astfel, Connect Group România, firma localizata in apropierea Cresei nr. 15, s-a alaturat cresei ca „Partener in Educatie”, angajatii firmei fiind parinti ai copiilor ce se bucura de serviciile excelente de educatie timpurie si ingrijire oferite de „Casuta Prieteniei”. Connect Group România a sustinut si sponsorizat sarbatorirea Zilei Copilului in curtea cresei din Parcul Industrial, cu tobogane gonflabile, limonada, inghetata, Mickey & Minnie fiind atractia principala a petrecerii. De asemenea au fost organizate jocuri si activitati distractive, momentul fiind animat de veselia celor mici si multe zâmbete colorate. Inghetata a fost asigurata de Remax Prime Capital, firma care a oferit fiecarui copil si o carte de colorat.

Multumim tuturor sponsorilor si partenerilor nostri, alaturi de care dezvoltam programe si imbunatatim baza de materiale menite sa contribuie la dezvoltarea armonioasa a copiilor.

 

 

 

  Copiii din cresele oradene au sarbatorit impreuna, in avans, Ziua Internationala a Copilului, personalul din crese pregatindu-se temeinic sa ofere copiilor, cu acest prilej, o gramada de bunatati, facute special pentru ei si…


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: